Actes

La prioritat dels barris com a eix per a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de Pineda de Mar inclou també a les urbanitzacions del municipi, com ara Can Feliu.

El manteniment de carrers i places, la millora de l’enllumenat, la seguretat són necessitats bàsiques dels veïns, visquin al centre, als barris o a les urbanitzacions. Perquè tots som Pineda.

 

Al miting celebrat a la Pl. de la Pagesia hem pogut continuar desgranant el nostre programa electoral, amb dos grans prioritats: treball i barris.

El treball és la primera preocupació del ciutadans i, per tant, la primera preocupació dels socialistes, que farem tot el possible per crear les condicions que permetin generar inversió i ocupació al nostre municipi: als eixos comercials, als polígon industrial, a l’hostaleria i, especialment, al gran projecte de desenvolupament econòmic, comercial i turístic del PP1, amb el qual volem crear més de 1.000 llocs de treball.

L’altre gran preocupació són els barris, l’espai vital més proper per als ciutadans, on s’ha d’apostar principalment per la millora de l’espai públic, la convivència i la cohesió social. Perquè vivim a Pineda, però també als barris, que tenen una vida i una personalitat pròpies.

 

Pujar a Can Carreras i parlar amb la seva gent et permet veure Pineda des d’una perspectiva diferent, i prendre consciència, una vegada més, que la feina del polític és representar per igual l’interès general de tots els ciutadans i ciutadanes.

L’eslògan de la nostra campanya és “Pensa en Pineda!”. Des d’aquí dalt, no he pogut fer una altra cosa.

 

El matí de diumenge la candidatura socialista va celebrar el seu acte de campanya a Pinemar-Can Cornet.

La trobada amb els veïns va servir per explicar-los les millores previstes per a les urbanitzacions: renovació de l’enllumenat, canvi de contenidors, instal.lació de càmeres de seguretat en els accessos, manteniment de carrers i voreres, etc.

La conversa va servir també per constatar el suport unànim dels veïns de Pinemar-Can Cornet al semàfor de la N-II, una actuació llargament reivindicada tant per l’associació de veïns com per l’AMPA de les escoles.

 

En el primer gran acte multitudinari, el miting al Barri del Carme, hem comprovat una vegada més que la proximitat és la clau de la confiança ciutadana, dedicant més de dues hores a parlar amb els veïns abans de pujar a l'escenari.

Ja en els discursos hem insistit reiteradament en la necessitat de que, el dia 24 de maig, els ciutadans votin pensant en Pineda, perquè són els problemes del poble els que s'han de resoldre (no els de Catalunya ni els d'Espanya); i pensant en les persones, perquè el que es tria, per sobre dels partits, són els regidors i l'alcalde que han de governar el municipi.

 

 

Aquest matí hem presentat el nostre programa electoral als veïns de Can Moré. Durant la conversa (i jocs) que hem mantingut amb petits i grans, hem pogut comentar les línies principals del seu programa, que preveu una important inversió pels barris, especialment en millores de l'espai públic.

En el cas de Can Moré, la principal demanda dels veïns, i el principal compromís dels socialistes, ha estat la millora de l'acondicionament, enjardinat i mobiliari de la Plaça de Can Moré, un dels espais més utilitzats pels ciutadans de la zona.

 

Els socialistes hem començar al barri de Les Creus la nostra campanya electoral, amb un acte previ a la tradicional enganxada de cartells.

En l'acte, un sopar a l'aire lliure que va congregar a més de 300 persones, vam començar a desenvolupar els eixos estratègics del nostre programa electoral, que es centrarà en l'impuls del desenvolupament econòmic i el treball, en la millora de l'espai públic i els barris, i en els serveis a les persones.

Pineda té grans oportunitats de progrés i farem tot el possible perquè al nostre municipi es creïn les condicions necessàries per atreure inversió i generar treball.

Sota el lema Pensa en Pineda! Participa amb les teves idees, el PSC va organitzar el dissabte 18 d'abril, a l'Escola Sant Jordi, una jornada participativa oberta a tota la ciutadania, amb l'objectiu d'incorporar les seves aportacions al programa socialista per a les properes Eleccions Municipals.

La jornada, que va omplir el vestíbul de l'escola, es va desenvolupar en quatre grups de treball temàtics:

- Promoció econòmica i treball
- Qualitat de vida
- Administració al servei de la ciutadania
- Espai públic i grans projectes

l final de la mateixa es van presentar les principals idees que s'havien debatut i que s'incorporan al programa electoral.

A través d'aquesta web també podeu aportar les vostres idees per al Programa 2015-2019.

 

El 20 de març va tenir lloc la presentació de la candidatura del PSC de Pineda de Mar a les Eleccions Municipals 2015. L'acte, un sopar amb animació i ball, va comptar amb l'assistència de més de 700 persones, entre ells Miquel Iceta (Primer Secretari del PSC) i el diputats maresmencs al Congrés (Joan Rangel), al Parlament de Catalunya (Alícia Romero) i a la Diputació de Barcelona (Josep Jo).

En l'acte, es va presentar la seva llista electoral, formada per una trentena de persones, amb moltes cares noves i amb l'objectiu de que sigui una imatge de com és Pineda, de manera que tots els ciutadans es vegin i es sentin representats en ella.

Així, la candidatura inclou una representació molt diversa de totes les edats, perfils professionals, experiència de govern, barris, i entitats (socials, culturals, esportives, veïnals...), i el suport d'un ampli grup de ciutadans independents, que han volgut donar el seu recolzament personal al projecte Xa2015.

Gràcies pel vostre suport. Per a mi ho és tot.